Weird News http://www.weirdnews.gr Παράξενα νέα από όλο τον κόσμο Fri, 22 Apr 2011 11:45:37 +0000 en hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.1.2 Απαγωγές και ακρωτηριασμοί αγελάδων από… εξωγήινους http://www.weirdnews.gr/index.php/apagoges-ke-akrotiriasmi-ageladon-apo-exogiinous/ http://www.weirdnews.gr/index.php/apagoges-ke-akrotiriasmi-ageladon-apo-exogiinous/#comments Fri, 22 Apr 2011 11:45:37 +0000 admin http://www.weirdnews.gr/?p=1707

Σύμφωνα με απόρρητα αρχεία που δημοσιεύθηκαν στο διαδικτυακό χώρο του FBI, περισσότερες από 8.000 αγελάδες τη δεκαετία του ’70 απήχθησαν, κακοποιήθηκαν, θυσιάστηκαν και πετάχτηκαν πάλι πίσω από… εξωγήινους, κυρίως στις νότιες περιοχές των Η.Π.Α.!

Τα αρχεία αυτά περιέχουν λεπτομέρειες για το πως οι εξωγήινοι έπαιρναν διάφορα μέρη από τα σώματα των αγελάδων ή για το πως έπιναν όλο τους το αίμα!

Σύμφωνα με τη θεωρία ενός ερευνητή ‘τα ζώα αυτά μαζεύονταν από αεροσκάφη, ακρωτηριάζονταν κάπου αλλού και στη συνέχεια τα έριχναν από τα σκάφη πίσω στο έδαφος΄.
«Όταν η είδηση για τις απαγωγές των αγελάδων έφθασε στο Λευκό Οίκο, επικράτησε φόβος και πανικός. Ήταν από τα πιο περίεργα φαινόμενα που μου είχαν συμβεί ποτέ», είπε επιστολή του ο τότε γενικός γραμματέας των Η.Π.Α. Griffin Bell προς τον γερουσιαστή Harrison Schmitt.
Ο Schmitt εκπροσωπούσε το Νέο Μεξικό, όπου σημειώθηκαν δεκάδες περιστατικά σε ένα ράντσο στο Dulce, μία μικρή πόλη στη βόρεια μεριά της πολιτείας.
Σε μία από τις περιπτώσεις αυτές, ένας ταύρος ηλικίας 11 μηνών έπεσε από ένα όχημα κοντά σε μία κατοικιμένη περιοχή και τα γεννετικά του όργανα είχαν αφαιρεθεί. Μάλιστα, την ίδια περιόδο, κάτοικοι της περιοχής έιχαν αναφέρει ότι ένα άγνωστο σκάφος είχε προσγειωθεί στην περιοχή τους και άφησε ένα τριγωνικό σχήμα στο σημείο της προσεφάδισής του.
Τα αρχεία που σχετίζονται με τις απαγωγές και τους ακρωτηριασμούς των αγελάδων είναι μόνο μερικά από τα συνολικά αρχεία που δημοσίευσε το FBI στην ιστοσελίδα του. Άλλα αρχεία αφορούν άλλες χρονοικές στιγμές, όπως π.χ. το περιστατικό του Roswell, και περιγράφουν εμφανίσεις ή.. συντριβές UFO από απλούς μάρτυρες μέχρι στρατιωτικούς, αστυνομικούς, κ.τ.λ.
Τέλος, υπάρχουν και άλλα αρχεία που αναφέρονται στον Χίτλερ, στον Al Capone, στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, και σε άλλα σημαντικά πρόσωπα και γεγονότα της ιστορίας…
]]>
http://www.weirdnews.gr/index.php/apagoges-ke-akrotiriasmi-ageladon-apo-exogiinous/feed/ 0
Μαύρα φυτά ίσως ανθίζουν σε πλανήτες με δύο ήλιους http://www.weirdnews.gr/index.php/mavra-fita-isos-anthizoun-se-planites-me-dio-ilious/ http://www.weirdnews.gr/index.php/mavra-fita-isos-anthizoun-se-planites-me-dio-ilious/#comments Fri, 22 Apr 2011 09:20:20 +0000 admin http://www.weirdnews.gr/?p=1703 Τα εξωγήινα λιβάδια ίσως δεν είναι πράσινα, υποδεικνύουν οι υπολογισμοί Βρετανών ερευνητών. Στους εξωπλανήτες που βρίσκονται σε συστήματα με δύο άστρα, τα φυτά δεν αποκλείεται να είναι γκρι ή και μαύρα, ώστε να απορροφούν φως σε πολλά μήκη κύματος.

Τα γήινα φυτά φαίνονται πράσινα επειδή ανακλούν τα πράσινα μήκη κύματος και απορροφούν μόνο την γαλάζια και κόκκινη ακτινοβολία που χρειάζονται για τη φωτοσύνθεση.

Τα μήκη κύματος που απορροφά η χλωροφύλλη υπαγορεύονται από το χρώμα του ίδιου του Ήλιου -τα άστρα μπορεί να φαίνονται από κόκκινα έως γαλάζια, ανάλογα με το πόσο θερμά είναι.

Σε συστήματα που περιλαμβάνουν δύο άστρα, τα φυτά θα είχαν συμφέρον να απορροφούν ακτινοβολία σε περισσότερα μήκη κύματος, ώστε να αξιοποιούν καλύτερα την ενέργεια των μητρικών τους άστρων.

Η ανάμειξη ουσιών σαν την χλωροφύλλη, οι οποίες απορροφούν σε διαφορετικά μήκη κύματος η καθεμία, θα έκανε αυτά τα εξωγήινα φυτά να φαίνονται σκούρα στα ανθρώπινα μάτια, από γκρι έως και κατάμαυρα.

«Αν ένας πλανήτης βρισκόταν σε ένα σύστημα με δύο ή περισσότερα άστρα, θα υπήρχαν δυνητικά πολλές διαθέσιμες πηγές ενέργειας για να τροφοδοτούν τη φωτοσύνθεση. Ανάλογα με το χρώμα της αστρικής ακτινοβολίας, τα φυτά θα μπορούσαν να εξελιχθούν πολύ διαφορετικά» αναφέρει ο Τζακ Ο’Μάλεϊ-Τζέιμς, υπεύθυνος της μελέτης στο Πανεπιστήμιο St. Andrews.

Ο ερευνητής παρουσίασε τα συμπεράσματά του την Τρίτη στο συνέδριο της βρετανικής Βασιλικής Αστρονομικής Ένωσης.

O Ο’Μάλεϊ-Τζέιμς προσομοίωσε την κίνηση πλανητών σαν τη Γη σε δυαδικά συστήματα που περιλάμβαναν άστρα σαν τον Ήλιο και κόκκινους νάνους.

Οι κόκκινοι νάνοι είναι το πλέον συνηθισμένο είδος άστρου στον Γαλαξία μας. Πρόκειται για μικρά, ασθενικά άστρα που εκπέμπουν αμυδρό κοκκινωπό φως, και συχνά απαντώνται σε δυαδικά συστήματα μαζί με άστρα σαν τον Ήλιο.

Μάλιστα το 50% των καφέ νάνων και το 25% των άστρων σαν τον Ήλιο εκτιμάται ότι είναι μέλη δυαδικών συστημάτων.

Οι προσομοιώσεις έδειξαν ότι πλανήτες σαν την Γη μπορεί να κινούνται σε σταθερές και φιλόξενες τροχιές σε τέτοιου είδους δυαδικά συστήματα.

Ειδικά όσον αφορά τα σχετικά σκοτεινά συστήματα με κόκκινους νάνους, ο Ο’Μάλεϊ-Τζέιμς εκτιμά ότι τα φυτά θα είναι σκούρα, ώστε να απορροφούν όσο περισσότερο φως μπορούν.

Τα φυτά αυτά «μπορεί να φαίνονται μαύρα στα δικά μας μάτια, απορροφώντας σε όλο το εύρος του ορατού φάσματος. Δεν αποκλείεται επίσης να μπορούν να χρησιμοποιούν την υπέρυθρη και υπεριώδη ακτινοβολία στη φωτοσύνθεση» εικάζει ο ερευνητής.

[Πηγή]

]]>
http://www.weirdnews.gr/index.php/mavra-fita-isos-anthizoun-se-planites-me-dio-ilious/feed/ 0
Ο John F Kennedy δολοφονήθηκε εξαιτίας του ενδιαφέροντός του για τα UFO; http://www.weirdnews.gr/index.php/o-john-f-kennedy-dolofonithike-exetias-tou-endiaferontos-tou-gia-ta-ufo/ http://www.weirdnews.gr/index.php/o-john-f-kennedy-dolofonithike-exetias-tou-endiaferontos-tou-gia-ta-ufo/#comments Thu, 21 Apr 2011 17:56:32 +0000 admin http://www.weirdnews.gr/?p=1698 Ο Πρώην Πρόεδρος των Η.Π.Α., John F Kennedy (29 Μαίου 1917 – 22 Νοεμβρίου 1963), 10 ημέρες πριν τη δολοφονία του, είχε ζητήσει με επιστολή από το διευθυντή της CIA να του αποκαλύψει άκρως απόρρητα έγγραφα σχετικά με το φαινόμενο των UFO!

Την αποκάλυψη αυτή πραγματοποίησε ο συγγραφέας William Lester κατά την έρευνά του για το βιβλίο του A Celebration of Freedom: JFK and the New Frontier.

Το ενδιαφέρον του JFK για τα UFOs, τόσο σύντομο διάστημα πριν το θάνατό του, ήταν αναμενόμενο να γεννήσει νέες θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τη δολοφονία του αφού αρκετοί ερευνητές και συνωμοσιολογοί θεωρούν ότι δολοφόνησαν τον Kennedy ώστε να τον αποτρέψουν να ανακαλύψει την αλήθεια γύρω από τα UFOs!

Στο πρώτο του σημείωμα ο JFK ζητούσε από τον αρχηγό της CIA τα αρχεία που σχετίζονται με τα UFOs ενώ στο δεύτερό του σημείωμα πρότεινε στον διευθυντή της NASA τη συνεργασία των Η.Π.Α. με τη Σοβιετική Ένωση πάνω στα διαστημικά προγράμματα.

Σύμφωνα επίσης με τον Lester: «ο JFK ανησυχούσε μήπως οι Σοβιετικοί πίστευαν ότι τα UFO είναι «δουλειά» των Αμερικάνων. Γι αυτό, πιστεύω, ένας από τους λόγους που ο Kennedy ήθελε στα χέρια του τα στοιχεία αυτά ήταν για να εξηγήσει στους Ρώσους ότι ‘κοιτάξτε, δεν είμαστε εμείς, δεν το κάνουμε εμείς’ «.

[Πηγή]

]]>
http://www.weirdnews.gr/index.php/o-john-f-kennedy-dolofonithike-exetias-tou-endiaferontos-tou-gia-ta-ufo/feed/ 0
Βρέθηκε νεκρός εξωγήινος στη Σιβηρία; http://www.weirdnews.gr/index.php/vrethike-nekros-exogiinos-sti-siviria/ http://www.weirdnews.gr/index.php/vrethike-nekros-exogiinos-sti-siviria/#comments Tue, 19 Apr 2011 12:03:00 +0000 admin http://www.weirdnews.gr/?p=1694 Μία ομάδα Ρώσων ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε πριν λίγες ημέρες το νεκρό σώμα -ή τουλάχιστον ό,τι έχει απομείνει από αυτό- ενός εξωγήινου!

Το άψυχο σώμα υποτίθεται ότι ανακάλυφθηκε στο χιόνι στην περιοχή Irkutsk στη νότια Σιβηρία, μέρος στο οποίο υποτίθεται ότι έπεσε ένα UFO πριν περίπου ένα μήνα!

Ο εξωγήινος φαίνεται ότι έχει υποστεί φρικτούς τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένου της απώλειας ενός άκρου του.

Ντόπιοι κάτοικοι της περιοχής αναφέραν ότι είδαν ένα ροζ και ένα μπλε αγνώστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα να κατευθύνονται προς την κοντινή πόλη προτού βρεθεί το πτώμα του εξωγήινου, ωστόσο οι ερευνητές δήλωσαν ότι κανένα αεροσκάφος δεν εμφανίσθηκε στην περιοχή.

Πολλοί, ωστόσο, χρήστες του διαδικτύου που είδαν το video αναφέραν αμέσως ότι πρόκεται για απάτη…

Τα συμπεράσματα, όπως πάντα, δικά σας.

[Πηγή]

]]>
http://www.weirdnews.gr/index.php/vrethike-nekros-exogiinos-sti-siviria/feed/ 2
Εμφάνιση της μορφής του Ιησού σε… πετσέτα;! http://www.weirdnews.gr/index.php/emfanisi-tis-morfis-tou-iisou-se-petseta/ http://www.weirdnews.gr/index.php/emfanisi-tis-morfis-tou-iisou-se-petseta/#comments Tue, 19 Apr 2011 10:16:16 +0000 admin http://www.weirdnews.gr/?p=1691 Από ό,τι φαίνεται οι αναφορές για εμφανίσεις της μορφής του Ιησού (ή γενικότερα θρησκευτικών μορφών) δε θα σταματήσουν ποτέ!

Αυτή τη φορά, μία γυναίκα Μία γυναίκα από το Coventry της Αγγλίας ισχυρίζεται ότι εμφανίσθηκε η μορφή του προσώπου του Ιησού σε μία από τις πετσέτες του μπάνιου της!

Η 31χρονη Roisin McCourt δήλωσε ότι εμφανίσθηκε ξαφνικά μία καφέ κηλίδα η οποία παραπέμπει στη μορφή ενός άνδρα με γένια και μακριά μαλλιά.

“Όταν το είδα δεν μπορούσα να το πιστέψω!”, δήλωσε η Roisin. “Συνηδειτοποίησα αμέσως ότι είναι το πρόσωπο του Ιησού. Το έδειξα στον άνδρα μου και συμφώνησε μαζί μου”, συμπλήρωσε.

“Δεν είμαι ιδιαίτερα θρήσκος άνθρωπος αλλά τώρα η πίστη μου έχει γίνει πιο ισχυρή”.

Η Roisin πιστεύει ότι ο λεκές αυτός είναι σημάδι από το Θεό και όχι ότι πρέπει ενδεχομένως να αλλάξει το απορυπαντικό του πλυντηρίου ρούχων που χρησιμοποιεί…!

[Πηγή]

]]>
http://www.weirdnews.gr/index.php/emfanisi-tis-morfis-tou-iisou-se-petseta/feed/ 2
Ανακαλύφθηκαν τα καρφιά της Σταύρωσης του Ιησού; http://www.weirdnews.gr/index.php/anakalifthikan-ta-karfia-tis-stavrosis-tou-iisou/ http://www.weirdnews.gr/index.php/anakalifthikan-ta-karfia-tis-stavrosis-tou-iisou/#comments Sun, 17 Apr 2011 10:04:45 +0000 admin http://www.weirdnews.gr/?p=1687 Ο Ισραηλινο-Καναδός αρχαιολόγος και δημιουργός ντοκιμαντέρ Simcha Jacobovici ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε τα καρφιά με τα οποία σταυρώθηκε ο Ιησούς.

Σύμφωνα με την έρευνά του, τα καρφιά βρέθηκαν το 1990 στον τάφο μίας σπηλιάς στην περιοχή Armon Hanatziv, όπου πιθανόν είναι θαμμένος ο ιερέας Καϊάφας (αυτός που οδήγησε τον Ιησού στους Ρωμαίους), όμως στη συνέχεια εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς!

Ωστόσο, επιστήμονες και ειδικοί από το Ισραήλ αμφισβητούν τη θεωρία του Jacobovici καθώς δεν έχει αποδειχθεί ότι ο τάφος πράγματι ανήκει στον ιερέα Καϊάφα, ούτε ασφαλώς ότι τα καρφιά αυτά χρησιμοποιήθηκαν στη Σταύρωση του Ιησού.

Ο Jacobovici, τέλος, είχε γίνει γνωστός πριν μερικά χρόνια όταν είχε κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο υποστήριζε ότι είχε ανακαλύψει το τάφο του Ιησού…

[Περισσότερα στοιχεία εδώ]

]]>
http://www.weirdnews.gr/index.php/anakalifthikan-ta-karfia-tis-stavrosis-tou-iisou/feed/ 0
Διαγωνισμός hoax φωτογραφιών http://www.weirdnews.gr/index.php/diagonismos-hoax-fotografion/ http://www.weirdnews.gr/index.php/diagonismos-hoax-fotografion/#comments Mon, 11 Apr 2011 11:21:51 +0000 admin http://www.weirdnews.gr/?p=1682 Η γνωστή ενημερωτική ιστοσελίδα που ασχολείται με τα ανεξήγητα φαινόμενα, paranormal.about.com, διοργανώνει για 8η συνεχόμενη χρονιά διαγωνισμό με θέμα hoax φωτογραφίες!

Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας φωτογραφία η οποία θα σχετίζεται με κάποιο θέμα από το χώρο του μεταφυσικού και του παράξενου, όπως UFO, Bigfoot, Crop Circles, Ghosts, μυθικά πλάσματα, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό εδώ, ενώ μπορείτε να υποβάλλετε τις συμμετοχές σας μέχρι την τελευταία ημέρα του Απρίλη.

Βάλτε τη φαντασία σας, εργαστείτε πάνω σε κατάλληλα λογισμικά προγράμματα στον υπολογιστή σας και καλή συμμετοχή!

Υ.Γ.: τι θα λέγατε να διοργανώναμε και εμείς έναν αντίστοιχο διαγωνισμό; :)

]]>
http://www.weirdnews.gr/index.php/diagonismos-hoax-fotografion/feed/ 0
Μία πραγματικά αληθινή γυναίκα-vampire http://www.weirdnews.gr/index.php/mia-pragmatika-alithini-gineka-vampire/ http://www.weirdnews.gr/index.php/mia-pragmatika-alithini-gineka-vampire/#comments Sat, 09 Apr 2011 11:00:37 +0000 admin http://www.weirdnews.gr/?p=1676 Παντρεύτηκε στην ηλικία των 17, ήταν εκπαιδευόμενη δικηγόρος και η οικογένειά της ήταν βαθειά θρησκευόμενη.

Ωστόσο, σήμερα η 35χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών Maria Hose Cristerna από το Μεξικό είναι γνωστή ως γυναίκα-βαμπίρ (για προφανείς λόγους)!

Έχει γεμίσει σχεδόν 100% το σώμα της με tattoo, έχει «φυτέψει» κέρατα στο κεφάλι της και έχει προσθέσει έξτρα κοφτερά εμφυτεύματα στα δόντια της!

«Τα κέρατα που έχω συμβολίζουν τη δύναμη και προστέθηκαν χωρίς αναισθητικό. Τα μυτερά και κοφτερά δόντια που έχω είναι επειδή μου αρέσουν τα vampires από όταν ήμουν μικρό παιδί και έχω αλλάξει, ακόμη, το χρώμα των ματιών μου για να μοιάζω όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτά», δήλωσε η εκκεντρική μεξικανική γυναίκα.

Τώρα το μόνο που θέλει να κάνει είναι να προσθέσει μερικά ακόμα κέρατα από τιτάνιο στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.

Κατά τα άλλα, ζει μία φυσιολογική ζωή μαζί με τα παιδιά της στο Μεξικό…

[Πηγή]

]]>
http://www.weirdnews.gr/index.php/mia-pragmatika-alithini-gineka-vampire/feed/ 0
Εμφάνιση Bigfoot σε δάσος της Ουκρανίας; (video) http://www.weirdnews.gr/index.php/emfanisi-bigfoot-se-dasos-tis-oukranias-video/ http://www.weirdnews.gr/index.php/emfanisi-bigfoot-se-dasos-tis-oukranias-video/#comments Thu, 07 Apr 2011 09:29:01 +0000 admin http://www.weirdnews.gr/?p=1673 Το παρακάτω video προέρχεται από την Ουκρανία και καταγράφει την εμφάνιση και τις κινήσεις ενός… Bigfoot που περπατάει αμέριμνα σε κάποιος δάσος της χώρας!

Η λεζάντα που συνοδεύει το video γράφει: «Δεν έχουμε ιδέα ποιός ή τι ήταν αυτό..»

Δείτε το video και ασφαλώς, όπως πάντα, τα συμπεράσματα δικά σας…

]]>
http://www.weirdnews.gr/index.php/emfanisi-bigfoot-se-dasos-tis-oukranias-video/feed/ 0
Αγάλματα του Michael Jackson στο Λονδίνο προκαλούν αντιδράσεις http://www.weirdnews.gr/index.php/agalmata-tou-michael-jackson-sto-londino-prokaloun-antidrasis/ http://www.weirdnews.gr/index.php/agalmata-tou-michael-jackson-sto-londino-prokaloun-antidrasis/#comments Wed, 06 Apr 2011 11:48:54 +0000 admin http://www.weirdnews.gr/?p=1669 Εδώ και λίγες ημέρες, δύο διαφορετικά αγάλματα προς τιμή του Βασιλιά της Pop, Michael Jackson, έχουν στηθεί σε δύο διαφορετικά σημεία στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Το ένα κοσμεί ένα… παράθυρο μίας δισκογραφικής εταιρείας ενώ το άλλο βρίσκεται έξω από το ποδοσφαιρικό γήπεδο της αγγλικής Φούλαμ!

Ωστόσο, τα δύο αυτά αγάλματα έχουν προκαλέσει ποικίλλες αντιδράσεις στον κόσμο και μερικοί θαυμαστές του Βασιλιά της Pop έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους, κυρίως φυσικά για τη θέση που βρίσκονται…

[ Πηγή: Socialistas ]

Εσείς τι γνώμη έχετε για τα δύο αυτά ιδιαίτερα αγάλματα που βρίσκονται στο Λονδίνο;

]]>
http://www.weirdnews.gr/index.php/agalmata-tou-michael-jackson-sto-londino-prokaloun-antidrasis/feed/ 0